Biroul din Romania al Bancii Mondiale invita organizatiile neguvernamentale sa se inscrie pentru a primi calculatoare prin donatia unor echipamente folosite.

Urmatoarele echipamente vor fi donate: 45 de calculatoare desktop fara monitoare (Lenovo ThinkCentre M58), 8 calculatoare laptop (Lenovo T400 / T410 / X200) si 35 de monitoare LCD (Dell UltraSharp).

Pentru inscriere, organizatiile interesate trebuie sa completeze un formular de cerere in limba engleza, oferind o scurta descriere a scopului in care vor fi folosite echipamentele si o scurta prezentare a celor mai relevante rezultate ale organizatiei. Formularul in limba engleza este disponibil aici. Organizatiile trebuie sa includa o dovada oficiala a statutului lor de organizatie neguvernamentala.

Cererile vor fi examinate de un comitet format din angajatii Bancii Mondiale. Criteriul principal de selectie va fi impactul socio-economic pozitiv anticipat al folosirii echipamentului. Organizatiile candidate trebuie sa desfasoare proiecte relevante de incluziune sau asistenta sociala. Echipamentul va fi donat catre una sau mai multe organizatii in starea si locatia prezenta si fara alte garantii din partea Bancii Mondiale.

Termenul limita pentru depunerea cererilor este vineri, 11 septembrie 2015. Cererile trebuie trimise prin email la adresa pcdonationsro@worldbank.org

Sursa: http://www.stiriong.ro/